ZELFVERDEDIGING

In elke bedrijfscultuur moet een gevoel van veiligheid voorop staan.

De gemiddelde werknemer levert betere werkprestaties af naarmate hij of zij zich veilig voelt, zowel op de werkvloer als in het dagelijks leven. Sport in Business biedt zowel op reguliere basis, als in de vorm van team events en workshops zelfverdediging. Gecertificeerde trainers leren de werknemers de meest effectieve en realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld en maakt gebruik van instinctieve bewegingen, praktijkgerichte technieken en realistische trainingsscenario’s. De technieken sluiten aan op natuurlijke reflexen en zijn daardoor snel aan te leren. Door de logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties kan men in een relatief korte tijd veel leren.

LOCATIE

• Heeft u als bedrijf een eigen locatie waar sportlessen gegeven kunnen worden?
• Laat Sport in Business een sportlocatie regelen!
• Ga voor trainen in de frisse lucht, en sport buiten.

TRAININGSFREQUENTIE

Het aantal gewenste trainingen per week/maand is geheel naar wens van het bedrijf. Uiteraard kan Sport in Business hier een adviserende rol in spelen. Ook faciliteert Sport in Business éénmalige team events.

TRAININGSDUUR

• 60 minuten
• 90 minuten
• Workshop
Team event

MATERIALEN

Sport in Business levert alle benodigde materialen. Zowel de werknemer, als de werkgever heeft hier geen kosten, of omkijken naar. Indien de werknemer op den duur bijvoorbeeld eigen bokshandschoenen wil aanschaffen, is dit mogelijk via de webshop.
0