Aimforthemoon

Ons team was mega enthousiast, waardoor iedereen tot het uiterste ging

Aimforthemoon is begin 2013 door twee jonge ondernemers opgericht met de ambitie om via het bij elkaar brengen van twee verschillende werelden, corporate ondernemingen en startups, andere manieren te vinden om nieuwe bedrijven te bouwen. Inmiddels is Aimforthemoon uitgegroeid tot een corporate startup-studio die een gemeenschap van gelijkgestemde, gepassioneerde en ondernemende mensen en gevestigde ondernemingen verbindt. Het is de ambitie om uit te groeien tot een wereldwijde beweging. Aimforthemoon wil opereren als een bedrijf zonder grenzen en met diepgewortelde waarden. Moonshot: in 2025 willen we met corporate start-ups een positieve impact op een 100 miljoen levens hebben.
Duur Team Event: 90 minuten
Hoeveel personeel is er in dienst bij Aimforthemoon?
Er werken 12 mensen bij Aimforthemoon, maar naast het vaste team hebben we een community opgebouwd van ondernemers. Momenteel hebben we ongeveer 50 actieve ondernemers in de community.
Hoe heeft Aimforthemoon het Team Event met Sport in Business ervaren?
Het was een ontzettend leuke en afwisselende workout. Ons team was mega enthousiast en redelijk fit. En omdat Sport in Business heeft ons echt heeft uitgedaagd, ging iedereen tot het uiterste. We hebben geluk gehad met het weer, waardoor we lekker buiten konden sporten. De zon, goede training en een leuke enthousiaste groep maakte het team event met Sport in Business helemaal
compleet.
Wat vonden jullie van de verschillende elementen tijdens het Team Event?
De verschillende elementen zorgden ervoor dat de tijd enorm snel is gegaan. Het was leuk om afwisseling te hebben. Daarnaast blijkt uit de spierpijn dat we alle delen van ons lichaam hebben getraind en dat geeft een goed gevoel. Mijn persoonlijke voorkeur was toch wel het (kick)boksen, maar ik denk dat als je met een grote groep verschillende mensen en leeftijden bent dat het goed is voor het groepsgevoel om meerdere aspecten tijdens een training te hebben.
Was er voldoende uitleg en begeleiding tijdens dit Team Event?
Er was voldoende uitleg en begeleiding. Veel mensen van het team waren al bekend met boksen, waardoor er extra begeleiding was voor diegene die dit voor het eerst deden. Iedereen hielp elkaar om de techniek te verbeteren. Dat was ook leuk om te zien.
Hoe ervaar je het sporten met Sport in Business in teamverband?
Sporten is een goede manier om een teamgevoel te creëren. Het was inspirerend om te ervaren hoe je je collega’s door 1,5 uur sporten heen kan trekken doordat we alle oefeningen in koppels uitoefenden. Het was een goed idee om dat de les met een competitie te beginnen. We zijn een erg gedreven groep, dus iedereen deed direct 100% mee.
Zou Aimforthemoon een Team Event met Sport in Business aanraden voor andere bedrijven?
Jazeker! Iedereen ging met een voldaan gevoel richting huis na de training. Liselot heeft goed haar best gedaan om ervoor te zorgen dat er een goede sfeer was, wij als team moesten samenwerken tijdens de oefeningen en dat we vooral ook lekker hebben bewogen. Ze gaf duidelijke instructies en het was een gestructureerde les. Twee dagen na de training hebben we nog steeds last van spierpijn, maar dat is alleen maar goed. De les blijft ons bij. We zullen Sport in Business zeker aanraden.
0