TEAM EVENT

Start, breek, of eindig de dag met een team event van Sport in Business!

Een sportief team event versterkt de band tussen collega’s, en zorgt voor een goede sfeer.  Samen sporten met collega’s is een unieke, en originele manier van teambuilding. Het is goed voor de sfeer op de werkvloer, maar ook voor het lichaam. Daag uw werknemers uit om het maximale uit zichzelf te halen! Een team event kan eenmalig zijn, of meerdere keren per jaar plaatsvinden.

Interesse? Lees hier een case van een 90 minuten durende team event.

LOCATIE

• Heeft u als bedrijf een eigen locatie waar een sportieve training plaats kan vinden?
• Laat Sport in Business een sportlocatie regelen.
• Ga voor een training in de frisse lucht!

TRAINING

Een sportief team event met Sport in Business wordt volledig aangepast naar de wensen van het bedrijf. De inhoudelijke training kan variëren van fitboksen, tot circuit-, loop-, of weerbaarheidstraining, of een stevige bootcamp. Ook de trainingsintensiteit wordt aangepast naar de wensen van het bedrijf, evenals het fitheidsniveau van de werknemers. Wenst het bedrijf dat er flink gezweet wordt? Of moet de focus liggen op samenwerking? Zowel voor niet-sporters, als ervaren sporters is een team event met Sport in Business een uitdaging.

TRAININGSDUUR

• 30 minuten
• 45 minuten
• 60 minuten
• 90 minuten

TEAMBUILDING

Zorg dat uw werknemers (meer) vertrouwen in elkaar krijgen, en laat ze door middel van een uurtje sporten dichterbij elkaar komen. Indien gewenst past Sport in Business de gehele training aan op teambuilding, met als uitgangspunt: een hechter team.

ZELFVERDEDIGING

Het team event: “zelfverdediging”, biedt de medewerkers de gelegenheid om op een leuke en efficiënte manier kennis te maken met het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld. Tijdens het team event wordt de basis zelfverdediging behandeld, zoals trap- en stoottechnieken en verdedigingen tegen vastpakken en verwurgingen. Ook verdedigingen tegen aanvallen of bedreigingen met wapens is mogelijk.

MATERIALEN

Sport in Business levert alle benodigde materialen voor een team event. Zowel de werkgever, als de werknemers hebben hier geen kosten, of omkijken naar.
0