Reviews

Marco-Bouman.jpg
Marco Bouman

Heerlijke training voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect. Mede hierdoor voel ik mij fitter.

Almer-Bremer.jpg
Almer Bremer

Trainen met Sport in Business bevalt heel goed. Een heerlijke tweewekelijkse uitlaatklep met collega’s! Ook top om maandag met zijn allen met spierpijn op kantoor rond te strompelen.

maarten-schot.jpg

De manier waarop er lessen worden gegeven is voor mij ideaal. Tussen de middag, twee maal per week is het altijd heerlijk om even samen met collega’s het kickboksen gecombineerd met conditie training te doen. Ik merk dat het me helpt scherp te blijven tijdens het werk, ook versterkt het de collegialiteit. Deze sessies zorgen ook voor een merkbare algehele fitheid. Er wordt aandacht besteed het verbeteren van de techniek en de training wordt steeds passend gemaakt op het niveau; maatwerk dus. De intensiteit kan hoog liggen, en dat zie ik als een voordeel. Zeer te spreken over deze partij!

Kelly-de-Pree.jpg
Kelly de Pree

Hele leuke vorm van teambuilding. Een aanrader voor elke werkgever!

Timo-Kars.jpg
Timo Kars

Sport in Business heeft mij in korte tijd geholpen fitter te worden, hierdoor is mijn conditie een stuk beter en voel ik mij dagelijks veel frisser en fitter!

Bouchra-Aankich.jpg
Bouchra

Ik mag namens mijn werkgever 1 keer per week trainen met Sport in Business. Sinds deze mogelijkheid ons wordt aangeboden zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik voel me fitter, en ik heb meer energie op mijn werk om zaken op te pakken. Wat mij vooral mee viel is dat, ondanks je sportieve achtergrond, écht iedereen mee kan doen aan deze trainingen. Ook het team is in korte tijd meer naar elkaar toe gegroeid, en dat komt ten goede op de werkvloer. Ik vind deze oplossing een grote aanrader voor alle bedrijven!!

Richard-Franchimon.jpg
Richard Franchimon

Kwaliteitstrainingen op een manier die aansluit bij de wensen van het bedrijf. Helemaal top!

rob-van-bergen.jpg

Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de saamhorigheid!

Janneke-Dijkstra.jpg
Janneke Dijkstra

Sport in Business werd door mijn vorige werkgever ingezet om trainingen te verzorgen. In korte tijd goed resultaat, zowel fysiek als mentaal. Zeker aan te bevelen voor werkgevers om collega’s te challengen en een boost aan energie te geven!

Lisette-Kos.jpg
Lisette Kos

Prima concept, zeer prettige uitvoering. Een aanrader.

Style switcher RESET
Color settings
Color1
Color2