Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Timo-Kars.jpg
Timo Kars

Sport in Business heeft mij in korte tijd geholpen fitter te worden, hierdoor is mijn conditie een stuk beter en voel ik mij dagelijks veel frisser en fitter!

HR Officer – Your Professionals

rob-van-bergen.jpg

Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de saamhorigheid!

Sales director – Tradetracker.com

Mike-Lindhout.jpg
Mike Lindhout

Sport in Business helpt mij enorm met het opbouwen van mijn (boks)conditie. De persoonlijke benadering en coaching tijdens het trainen zorgt ervoor dat je continu de juiste focus hebt op de oefeningen waar je mee bezig bent. Door deze trainingen samen met collega’s te doen werkt het ook voor de onderlinge band en samenhorigheid.

Accountmanager – Your Professionals

Marco-Bouman.jpg
Marco Bouman

Heerlijke training voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect. Mede hierdoor voel ik mij fitter.

Senior Recruitment Consultant – Your Professionals

maarten-schot.jpg

De manier waarop er lessen worden gegeven is voor mij ideaal. Tussen de middag, twee maal per week is het altijd heerlijk om even samen met collega’s het kickboksen gecombineerd met conditie training te doen. Ik merk dat het me helpt scherp te blijven tijdens het werk, ook versterkt het de collegialiteit. Deze sessies zorgen ook voor een merkbare algehele fitheid. Er wordt aandacht besteed het verbeteren van de techniek en de training wordt steeds passend gemaakt op het niveau; maatwerk dus. De intensiteit kan hoog liggen, en dat zie ik als een voordeel. Zeer te spreken over deze partij!

Kelly-de-Pree.jpg
Kelly de Pree

Hele leuke vorm van teambuilding. Een aanrader voor elke werkgever!

Accountmanager – Tradetracker.com

Jay-Hanoeman-1.jpg
Jay Hanoeman

Goed gecombineerde lessen: conditie, lenigheid en uiteraard verdedigings technieken. Een uur kickboksen lijkt kort, maar met alle variaties van oefeningen en technieken…..zweet. Top.

Employee – Nuon part of Vattenfall

Janneke-Dijkstra.jpg
Janneke Dijkstra

Sport in Business werd door mijn vorige werkgever ingezet om trainingen te verzorgen. In korte tijd goed resultaat, zowel fysiek als mentaal. Zeker aan te bevelen voor werkgevers om collega’s te challengen en een boost aan energie te geven!

Bouchra-Aankich.jpg
Bouchra

Ik mag namens mijn werkgever 1 keer per week trainen met Sport in Business. Sinds deze mogelijkheid ons wordt aangeboden zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik voel me fitter, en ik heb meer energie op mijn werk om zaken op te pakken. Wat mij vooral mee viel is dat, ondanks je sportieve achtergrond, écht iedereen mee kan doen aan deze trainingen. Ook het team is in korte tijd meer naar elkaar toe gegroeid, en dat komt ten goede op de werkvloer. Ik vind deze oplossing een grote aanrader voor alle bedrijven!!

Almer-Bremer.jpg
Almer Bremer

Trainen met Sport in Business bevalt heel goed. Een heerlijke tweewekelijkse uitlaatklep met collega’s! Ook top om maandag met zijn allen met spierpijn op kantoor rond te strompelen.

Accountmanager – Tradetracker.com

Style switcher RESET
Color settings
Color1
Color2