Mediaxplain*

 Voor ons is het sporten een uitlaatklep, wat direct resulteert in stressvermindering, zowel privé als op de werkvloer

Mediaxplain* is een onafhankelijk marketing- en mediabureau dat al 18 jaar als pionier de markt verandert. Mediaxplain* creëert het solide fundament voor je communicatie- en mediastrategie en bouwt dat uit tot de meest effectieve inzet. Het is de basis waar daadkracht samenkomt met creativiteit en die maximaal rekening houdt met omgevingsfactoren en ontwikkelingen. De missie van Mediaxplain* is om klanten succesvoller te maken met media en marketing.
Hoeveel personeel is er in dienst bij Mediaxplain*?
Op dit moment zijn er rond de 70 personen werkzaam bij Mediaxplain*.
Hoe vaak traint Mediaxplain* met Sport in Business?
Mediaxplain* organiseert meerdere keren per jaar een sporttraject van 8 weken met Sport in Business. Bij training 1 wordt er een nulmeting afgenomen in de vorm van een “fittest”. Vervolgens gaat het bedrijf zes weken lang trainen, en bij training 8 vindt de eindmeting plaats.  Uit deze eindmeting rolt een persoonlijk eindresultaat per deelnemer.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met Mediaxplain*?
De trainingen met Mediaxplain* variëren van (kick)boksen, tot circuittrainingen en bootcamps. De oefeningen uit de nulmeting keren gedurende het trainingstraject terug, om hierin sterker te worden en zodoende te verbeteren bij de eindmeting.
Wat zijn de bevindingen over de resultaten van de nul- en eindmeting?
Kijkende naar de resultaten is vrijwel iedereen er sterk op vooruit gegaan. Door deze aanpak weet je dat je ergens naartoe aan het werken bent wat in onze ogen sterk motiverend werkt. Iedereen was er echt mee bezig en werkt ernaartoe. Zeker een aanrader voor andere groepen om te doen!
Resultaten maart/april 2019
%
Conditie+ 13,21
Uithoudingsvermogen+ 14,47
Kracht+ 13,26
Doorzettingsvermogen+ 7,83
Resultaten juni/augustus 2019
%
Conditie+ 4,28
Uithoudingsvermogen+ 6,94
Kracht+ 17,51
Doorzettingsvermogen+ 10,83
Wat betekenen de wekelijkse trainingen voor Mediaxplain*?
Doordat we iedere dinsdag met elkaar sporten, heeft het zowel op persoonlijk- als werknemersniveau ervoor gezorgd dat het structuur brengt in mijn week. Daarnaast zorgt het ook voor een sterk saamhorigheidsgevoel onder de werknemers met wie we sporten. In het begin keek iedereen er nog wat tegenop, maar naarmate de weken vorderden zag en hoorde je hoe iedereen er plezier in kreeg. Voor velen is het ook een uitlaatklep (waaronder voor mij), waardoor het ook voor een vermindering in stress zorgt. Uiteraard zorgt het ook voor een betere conditie en uithoudingsvermogen!
Image

Video: Mediaxplain* in training met Sport in Business

Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Ab-so-luut! Liselot en haar collega’s weten je echt te motiveren, denken met je mee, bieden afwisseling en uitdaging in de training, en zijn daarnaast ook nog heel aardig 😉
Thies van Zadelhoff – Social Media Consultant
0