Your Professionals

Wij stimuleren elkaar zowel in het sporten als ook daarnaast

Your Professionals bemiddelt professionals voor permanente en interim functies. Dat doen zij binnen specialistische vakgebied zoals Finance, IT, Techniek en Chemie & Procesindustrie. Voor elk vakgebied heeft Your Professionals een specialistische recruiter. Door deze focus zijn zij succesvol in het vinden van het juiste talent voor een vaste baan of een tijdelijke baan/opdracht. Bij Your Professionals draait het om de beste match. Als werknemer van Your Professionals moet je resultaatgericht kunnen werken en stressbestendig zijn. Er wordt gewerkt met scherpe doelstellingen en targets. De werknemers van Your Professionals staan dagelijks onder een hoge werkdruk.
Hoeveel personeel is er in dienst bij Your Professionals?
Bij Your Professionals werken +/- 40 werknemers
Hoe vaak traint Your Professionals met Sport in Business?
De werknemers van Your Professionals trainen iedere dinsdag en donderdag van 11.45 – 12.45 met Sport in Business. Zij trainen op een trainingslocatie in Almere gefaciliteert door Sport in Business, drie minuten rijden, of vijf minuten fietsen vanaf de werklocatie. Your Professionals traint met Sport in Business sinds oktober 2016.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met Your Professionals?
De trainingen met Your Professionals zijn begonnen met fitbokslessen gecombineerd met circuittrainingen. Het doel was het creëren van fittere werknemers en uiteraard diende het sporten als een uitlaatklep tijdens een drukke werkweek. Inmiddels is het personeel een stuk fitter, en hebben ze een hele goede conditie opgebouwd. Nieuwe werknemers stappen in, en trekken zichzelf snel op aan het niveau van de rest. Naast de conditionele trainingen in de gym gaan we met lekker weer naar buiten voor trainingen in het park. Op aanvraag van de werknemers zelf zijn we sindskort ook gestart met een stukje zelfverdediging en technischere trainingen op het gebied van (kick)boksen.
Wat betekenen de wekelijkse trainingen voor jou? 
Vanuit het verleden heb ik meer dan 16 jaar op hoog niveau gesport. Bij het begin van mijn maatschappelijke carriere is dit helaas gestopt. Nu wij vanuit Your Professionals weer in de gelegenheid zijn gesteld om te sporten onder werktijd betekent dit dat ik weer mijn fitheid op kan pakken. Door het twee keer in de week te trainen ben ik weer een stuk fitter geworden en bemerk dit direct in mijn fitheid op kantoor. Heb meer energie en kan dit ook goed overbrengen op mijn team. Ook fysiek gezien word ik sterker, maar heb ook minder ‘pijntjes’. Het blijven bewegen heeft voor mij lichamelijk een positieve invloed. Daarnaast is het heerlijk om tijdens het sporten je hoofd even leeg te maken van business. Bijkomend effect dat ik ook nog wat verdedigingstechnieken heb geleerd is natuurlijk mooi meegenomen.
Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Zeker, de begeleiding vanuit Sport In Business is prettig, open en vooral ingegeven door kennis. De opbouw van de trainingen is logisch en past binnen een prettige opbouw die wenselijk is. Daarnaast is de toegankelijkheid voor iedereen aanwezig. Of je nu wel of geen ervaring hebt binnen het sporten je wordt meegenomen op je eigen niveau.

“Het sporten bij Sport in Business is voor ons letterlijk. Wij sporten onder werktijd, en daardoor dus ook echt samen met een vaste groep van collega’s. Wij stimuleren elkaar zowel in het sporten als ook daarnaast. Door het in onze werkomgeving altijd op het toppen van onze kunnen moeten presteren merken wij dat met elkaar sporten dit gevoel vergroot. De fitheid en competitie binnen het sporten en werk drijft iedereen naar een hoger niveau, zonder dat dit negatieve invloed heeft op de onderlinge relatie.

Door de opbouw van de trainingen en het frequent sporten merken wij een scherpere werkhouding en enthousiasme binnen hun werk. Dit is direct ten goede gekomen aan eenieder zijn productiviteit. Door het sporten kunnen we beter omgaan met tegenslagen, maar zijn we bovenal fris in ons hoofd”.

Ingmar Adema – Managing consultant Engineering & Technical Services

0