Over ons

Wij brengen sport en werk samen.

Sport in Business is officieel eind december 2017 opgestart door Liselot Bouman. Het concept Sport in Business medio 2016 van start gegaan. Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het uitgangspunt van deze trainingen is in de basis het fit(ter) maken van de werknemer. Denk hierbij aan kleine tot middel(grote) bedrijven die voor-, tijdens- of na werktijd de werknemer de kans geven om te gaan sporten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sporten tijdens werktijd leidt tot een beter concentratievermogen, minder stress, en daardoor verbeterde werkprestaties. Werknemers zitten zowel letterlijk, als figuurlijk lekkerder in hun vel. Ook worden er tijdens het sporten vaak nieuwe ideeën bedacht. Sporten creëert vrijheid in je hoofd, waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten. Sport in Business ervaart dat precies zo met haar klanten. Al snel blijkt het sporten een geweldige uitlaatklep voor de werknemers. Ook bedrijven koppelen enthousiaste resultaten terug. De werknemers worden hechter, teambuilding op de werkvloer wordt vele malen beter, de werkgever signaleert een verbeterde inzet en doorzettingsvermogen, en het ziekteverzuim loopt beduidend terug.  

Sport in Business wil het zowel de werkgever als de werknemers zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken. De benodigde materialen en de trainers komen naar locatie, en geven een training die aansluit op het niveau van de groep.

Uiteraard worden de trainingen volledig toegespitst op de wensen van het bedrijf. Aan het begin van een nieuw trainingstraject worden er doelen opgesteld. Wat wil het bedrijf graag bereiken met deze samenwerking, en hoe kan dit aansluiten op de visie van de organisatie? Hier wordt ook gekeken naar de huidige dagelijkse beweging van de werknemers, het ziekteverzuim, de houding en gedrag van collega’s onderling, en van werknemer naar werkgever.

Sport in Business heeft als missie om, in de breedste zin van het woord, iedere medewerker met de juiste sportieve ondersteuning ‘fit’ te krijgen. Alleen de fitte medewerker, kan optimaal presteren.

Wat klanten over ons zeggen

Yvon.png
Yvon Zwarts

Super enthousiast ben ik over de trainingen van Sport in Bussines! Ik loop tegen de 60 en heb jarenlang geprobeerd te gaan sporten en haakte steeds weer af! Nu ben ik twee keer per week de aanjager van de collega’s! Ik vind de trainingen superleuk en soms afmattend maar motiveer mezelf en collega’s om te gaan. De trainingen zijn inhoudelijk top en zorgt voor groepsgevoel onder de collega’s. Dit heeft Liselotte en haar team toch maar mooi voor elkaar gekregen! Thanx en ik hoop nog lang met jullie te mogen trainen!

Sociaal werker – Blijfgroep

Timo-Kars.jpg
Timo Kars

Sport in Business heeft mij in korte tijd geholpen fitter te worden, hierdoor is mijn conditie een stuk beter en voel ik mij dagelijks veel frisser en fitter!

HR Officer – Your Professionals

thies-testimonial.png
Thies van Zadelhoff

Voor ons is het sporten een uitlaatklep, wat direct resulteert in stressvermindering, zowel privé als op de werkvloer. Doordat we iedere dinsdag met elkaar sporten, heeft het zowel op persoonlijk- als werknemersniveau ervoor gezorgd dat het structuur brengt in mijn week. Daarnaast zorgt het ook voor een sterk saamhorigheidsgevoel onder de werknemers met wie we sporten. Liselot en haar collega’s weten je echt te motiveren, denken met je mee, bieden afwisseling en uitdaging in de training, en zijn daarnaast ook nog heel aardig 😉

Social Media Consultant – Mediaxplain*

rob-van-bergen.jpg

Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de saamhorigheid!

Sales director – Tradetracker.com

nerino.png
Nerino Kasljevic

De lessen zitten kwalitatief goed in elkaar, elke week is er een focus op andere spiergroepen waardoor de oefeningen gevarieerd zijn. De trainers zijn uiterst bekwaam en prettig in de omgang, er hangt altijd een goede sfeer. Dit vertaalt zich ook mooi door in de extra band die je opbouwt met deelnemende collega’s. Met ons bedrijf doen wij een nul- en eindmeting gedurende een programma van acht weken waardoor je echt doelgericht aan het sporten bent. Na de eindmeting voel ik mij ook echt een stuk fitter!

Digital Consultant/Programmatic Specialist – Mediaxplain*

Mike-Lindhout.jpg
Mike Lindhout

Sport in Business helpt mij enorm met het opbouwen van mijn (boks)conditie. De persoonlijke benadering en coaching tijdens het trainen zorgt ervoor dat je continu de juiste focus hebt op de oefeningen waar je mee bezig bent. Door deze trainingen samen met collega’s te doen werkt het ook voor de onderlinge band en samenhorigheid.

Accountmanager – Your Professionals

Marco-Bouman.jpg
Marco Bouman

Heerlijke training voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect. Mede hierdoor voel ik mij fitter.

Senior Recruitment Consultant – Your Professionals

maarten-schot.jpg

De manier waarop er lessen worden gegeven is voor mij ideaal. Tussen de middag, twee maal per week is het altijd heerlijk om even samen met collega’s het kickboksen gecombineerd met conditie training te doen. Ik merk dat het me helpt scherp te blijven tijdens het werk, ook versterkt het de collegialiteit. Deze sessies zorgen ook voor een merkbare algehele fitheid. Er wordt aandacht besteed het verbeteren van de techniek en de training wordt steeds passend gemaakt op het niveau; maatwerk dus. De intensiteit kan hoog liggen, en dat zie ik als een voordeel. Zeer te spreken over deze partij!

Business Concept Manager – Your Professionals

Kelly-de-Pree.jpg
Kelly de Pree

Hele leuke vorm van teambuilding. Een aanrader voor elke werkgever!

Accountmanager – Tradetracker.com

Jay-Hanoeman-1.jpg
Jay Hanoeman

Goed gecombineerde lessen: conditie, lenigheid en uiteraard verdedigings technieken. Een uur kickboksen lijkt kort, maar met alle variaties van oefeningen en technieken…..zweet. Top.

Nuon part of Vattenfall

0