Over ons

Wij brengen sport en werk samen.

Sport in Business is officieel eind december 2017 opgestart door Liselot Bouman. Het concept Sport in Business medio 2016 van start gegaan. Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het uitgangspunt van deze trainingen is in de basis het fit(ter) maken van de werknemer. Denk hierbij aan kleine tot middel(grote) bedrijven die voor-, tijdens- of na werktijd de werknemer de kans geven om te gaan sporten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sporten tijdens werktijd leidt tot een beter concentratievermogen, minder stress, en daardoor verbeterde werkprestaties. Werknemers zitten zowel letterlijk, als figuurlijk lekkerder in hun vel. Ook worden er tijdens het sporten vaak nieuwe ideeën bedacht. Sporten creëert vrijheid in je hoofd, waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten. Sport in Business ervaart dat precies zo met haar klanten. Al snel blijkt het sporten een geweldige uitlaatklep voor de werknemers. Ook bedrijven koppelen enthousiaste resultaten terug. De werknemers worden hechter, teambuilding op de werkvloer wordt vele malen beter, de werkgever signaleert een verbeterde inzet en doorzettingsvermogen, en het ziekteverzuim loopt beduidend terug.  

Sport in Business wil het zowel de werkgever als de werknemers zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken. De benodigde materialen en de trainers komen naar locatie, en geven een training die aansluit op het niveau van de groep.

Uiteraard worden de trainingen volledig toegespitst op de wensen van het bedrijf. Aan het begin van een nieuw trainingstraject worden er doelen opgesteld. Wat wil het bedrijf graag bereiken met deze samenwerking, en hoe kan dit aansluiten op de visie van de organisatie? Hier wordt ook gekeken naar de huidige dagelijkse beweging van de werknemers, het ziekteverzuim, de houding en gedrag van collega’s onderling, en van werknemer naar werkgever.

Sport in Business heeft als missie om, in de breedste zin van het woord, iedere medewerker met de juiste sportieve ondersteuning ‘fit’ te krijgen. Alleen de fitte medewerker, kan optimaal presteren.

Wat klanten over ons zeggen

Yvon.png
Yvon Zwarts

Super enthousiast ben ik over de trainingen van Sport in Bussines! Ik loop tegen de 60 en heb jarenlang geprobeerd te gaan sporten en haakte steeds weer af! Nu ben ik twee keer per week de aanjager van de collega’s! Ik vind de trainingen superleuk en soms afmattend maar motiveer mezelf en collega’s om te gaan. De trainingen zijn inhoudelijk top en zorgt voor groepsgevoel onder de collega’s. Dit heeft Liselotte en haar team toch maar mooi voor elkaar gekregen! Thanx en ik hoop nog lang met jullie te mogen trainen!

Sociaal werker – Blijfgroep

Timo-Kars.jpg
Timo Kars

Sport in Business heeft mij in korte tijd geholpen fitter te worden, hierdoor is mijn conditie een stuk beter en voel ik mij dagelijks veel frisser en fitter!

HR Officer – Your Professionals

rob-van-bergen.jpg

Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de saamhorigheid!

Sales director – Tradetracker.com

Mike-Lindhout.jpg
Mike Lindhout

Sport in Business helpt mij enorm met het opbouwen van mijn (boks)conditie. De persoonlijke benadering en coaching tijdens het trainen zorgt ervoor dat je continu de juiste focus hebt op de oefeningen waar je mee bezig bent. Door deze trainingen samen met collega’s te doen werkt het ook voor de onderlinge band en samenhorigheid.

Accountmanager – Your Professionals

Marco-Bouman.jpg
Marco Bouman

Heerlijke training voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect. Mede hierdoor voel ik mij fitter.

Senior Recruitment Consultant – Your Professionals

maarten-schot.jpg

De manier waarop er lessen worden gegeven is voor mij ideaal. Tussen de middag, twee maal per week is het altijd heerlijk om even samen met collega’s het kickboksen gecombineerd met conditie training te doen. Ik merk dat het me helpt scherp te blijven tijdens het werk, ook versterkt het de collegialiteit. Deze sessies zorgen ook voor een merkbare algehele fitheid. Er wordt aandacht besteed het verbeteren van de techniek en de training wordt steeds passend gemaakt op het niveau; maatwerk dus. De intensiteit kan hoog liggen, en dat zie ik als een voordeel. Zeer te spreken over deze partij!

Business Concept Manager – Your Professionals

Kelly-de-Pree.jpg
Kelly de Pree

Hele leuke vorm van teambuilding. Een aanrader voor elke werkgever!

Accountmanager – Tradetracker.com

Jay-Hanoeman-1.jpg
Jay Hanoeman

Goed gecombineerde lessen: conditie, lenigheid en uiteraard verdedigings technieken. Een uur kickboksen lijkt kort, maar met alle variaties van oefeningen en technieken…..zweet. Top.

Nuon part of Vattenfall

Janneke-Dijkstra.jpg
Janneke Dijkstra

Sport in Business werd door mijn vorige werkgever ingezet om trainingen te verzorgen. In korte tijd goed resultaat, zowel fysiek als mentaal. Zeker aan te bevelen voor werkgevers om collega’s te challengen en een boost aan energie te geven!

Owner – Nous Recruitment

Bouchra-Aankich.jpg
Bouchra

Ik mag namens mijn werkgever 1 keer per week trainen met Sport in Business. Sinds deze mogelijkheid ons wordt aangeboden zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik voel me fitter, en ik heb meer energie op mijn werk om zaken op te pakken. Wat mij vooral mee viel is dat, ondanks je sportieve achtergrond, écht iedereen mee kan doen aan deze trainingen. Ook het team is in korte tijd meer naar elkaar toe gegroeid, en dat komt ten goede op de werkvloer. Ik vind deze oplossing een grote aanrader voor alle bedrijven!!

0