Over ons

Wij brengen sport en werk samen.

Sport in Business is officieel eind december 2017 opgestart door Liselot Bouman. Het concept Sport in Business medio 2016 van start gegaan. Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het uitgangspunt van deze trainingen is in de basis het fit(ter) maken van de werknemer. Denk hierbij aan kleine tot middel(grote) bedrijven die voor-, tijdens- of na werktijd de werknemer de kans geven om te gaan sporten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sporten tijdens werktijd leidt tot een beter concentratievermogen, minder stress, en daardoor verbeterde werkprestaties. Werknemers zitten zowel letterlijk, als figuurlijk lekkerder in hun vel. Ook worden er tijdens het sporten vaak nieuwe ideeën bedacht. Sporten creëert vrijheid in je hoofd, waardoor er ruimte komt voor nieuwe inzichten. Sport in Business ervaart dat precies zo met haar klanten. Al snel blijkt het sporten een geweldige uitlaatklep voor de werknemers. Ook bedrijven koppelen enthousiaste resultaten terug. De werknemers worden hechter, teambuilding op de werkvloer wordt vele malen beter, de werkgever signaleert een verbeterde inzet en doorzettingsvermogen, en het ziekteverzuim loopt beduidend terug.  

Sport in Business wil het zowel de werkgever als de werknemers zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken. De benodigde materialen en de trainers komen naar locatie, en geven een training die aansluit op het niveau van de groep.

Uiteraard worden de trainingen volledig toegespitst op de wensen van het bedrijf. Aan het begin van een nieuw trainingstraject worden er doelen opgesteld. Wat wil het bedrijf graag bereiken met deze samenwerking, en hoe kan dit aansluiten op de visie van de organisatie? Hier wordt ook gekeken naar de huidige dagelijkse beweging van de werknemers, het ziekteverzuim, de houding en gedrag van collega’s onderling, en van werknemer naar werkgever.

Wat klanten over ons zeggen

rob-van-bergen.jpg

Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de saamhorigheid!

Almer-Bremer.jpg
Almer Bremer

Trainen met Sport in Business bevalt heel goed. Een heerlijke tweewekelijkse uitlaatklep met collega’s! Ook top om maandag met zijn allen met spierpijn op kantoor rond te strompelen.

Marco-Bouman.jpg
Marco Bouman

Heerlijke training voor zowel het lichamelijke als het mentale aspect. Mede hierdoor voel ik mij fitter.

Kelly-de-Pree.jpg
Kelly de Pree

Hele leuke vorm van teambuilding. Een aanrader voor elke werkgever!

Timo-Kars.jpg
Timo Kars

Sport in Business heeft mij in korte tijd geholpen fitter te worden, hierdoor is mijn conditie een stuk beter en voel ik mij dagelijks veel frisser en fitter!

Bouchra-Aankich.jpg
Bouchra

Ik mag namens mijn werkgever 1 keer per week trainen met Sport in Business. Sinds deze mogelijkheid ons wordt aangeboden zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik voel me fitter, en ik heb meer energie op mijn werk om zaken op te pakken. Wat mij vooral mee viel is dat, ondanks je sportieve achtergrond, écht iedereen mee kan doen aan deze trainingen. Ook het team is in korte tijd meer naar elkaar toe gegroeid, en dat komt ten goede op de werkvloer. Ik vind deze oplossing een grote aanrader voor alle bedrijven!!

Richard-Franchimon.jpg
Richard Franchimon

Kwaliteitstrainingen op een manier die aansluit bij de wensen van het bedrijf. Helemaal top!

maarten-schot.jpg

De manier waarop er lessen worden gegeven is voor mij ideaal. Tussen de middag, twee maal per week is het altijd heerlijk om even samen met collega’s het kickboksen gecombineerd met conditie training te doen. Ik merk dat het me helpt scherp te blijven tijdens het werk, ook versterkt het de collegialiteit. Deze sessies zorgen ook voor een merkbare algehele fitheid. Er wordt aandacht besteed het verbeteren van de techniek en de training wordt steeds passend gemaakt op het niveau; maatwerk dus. De intensiteit kan hoog liggen, en dat zie ik als een voordeel. Zeer te spreken over deze partij!

Janneke-Dijkstra.jpg
Janneke Dijkstra

Sport in Business werd door mijn vorige werkgever ingezet om trainingen te verzorgen. In korte tijd goed resultaat, zowel fysiek als mentaal. Zeker aan te bevelen voor werkgevers om collega’s te challengen en een boost aan energie te geven!

Lisette-Kos.jpg
Lisette Kos

Prima concept, zeer prettige uitvoering. Een aanrader.