Blijf Groep

Sporten met collega’s is voor ons echt teambuilding. De collega’s voelen zich meer verbonden met elkaar

Blijf Groep zet zich in voor alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Met de betrokkenen werken ze aan het inschatten en in kaart brengen van de aard en ernst van het geweld, opheffen van acute onveiligheid en werken ze aan oplossingen voor een toekomst zonder geweld. In Het Oranjehuis van Flevoland, Gooi en Vechtstreek bieden, coördineren en organiseren zij directe hulp op maat, thuis of in de opvang. Blijf Groep speelt actief in op veranderingen in de maatschappij, ontwikkelen en delen kennis over huiselijk geweld en kindermishandeling.
Hoeveel personeel is er in dienst bij Blijf Groep Flevoland, Gooi en Vechtstreek?
Blijf Groep zit op drie plekken in het land. Op deze locatie zijn er 37 personeelsleden in dienst.
Hoe vaak traint Blijf Groep Flevoland, Gooi en Vechtstreek met Sport in Business?
De medewerkers van Blijf Groep Flevoland, Gooi en Vechtstreek trainen iedere dinsdag en donderdag met Sport in Business. Zij trainen in een grote gymzaal op enkele minuten lopen van de werklocatie.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met Blijf Groep Gooi en Vechtstreek?
De trainingen met Blijf Groep Flevoland, Gooi en Vechtstreek zijn gefocust op conditie en uithoudingsvermogen. Met het gebruik van (kick)boksen en verschillende kracht- en conditieoefeningen worden de werknemers elke week fitter!
Wat betekenen de wekelijkse trainingen voor Blijf Groep Flevoland, Gooi en Vechtstreek? 
Sporten met collega’s is voor ons echt teambuilding. De collega’s voelen zich meer verbonden met elkaar. We werken niet alleen aan onze fysieke gezondheid, maar het is ook mentaal. Zowel op het werk als in ons privéleven krijgen we meer doorzettingsvermogen en voelen we ons zekerder. Ook merken we dat we ons langer en beter kunnen concentreren.
Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Sporten bij Sport in Business is super motiverend en verslavend. Wij krijgen les van twee verschillende trainers hierdoor is geen één les hetzelfde en hebben wij veel variatie in onze lessen. De trainers motiveren ons ontzettend om door te gaan tot het uiterste. Ik zal Sport in Business zeker bij andere bedrijven aanraden.

“Na elke training heb ik super veel energie: ik ben nu minder moe en veel fitter. Ik heb duidelijk meer uithoudingsvermogen gekregen. Ook op werk kan ik me beter en langer concentreren. De trainers zijn heel vriendelijk en denken mee met ieder individueel. Ik heb bijvoorbeeld veel last van mijn rug. De trainers hebben altijd een andere oefening zodat ik toch met de rest van de groep mee kan blijven doen.”

Chantal Konings – Teamassistent

0