SPORTEN NA WERKTIJD

Werknemers met meer energie, minder chronische pijnklachten en een sterke mentale gezondheid

Veel banen eisen een lang concentratievermogen. Vooral bij kantoorbanen zit de werknemer vaak veel, en te lang stil. De intentie om “later op de avond nog even te gaan sporten” is er wel, maar daar komt weinig van terecht. Nu kan je als werkgever de mogelijkheid bieden om meteen na werktijd te sporten met Sport in Business. De laagdrempeligheid van zowel de locatie, het sportmoment, als het niveau van de trainingen stimuleert de werknemer om het sporten op te pakken. De werkgever krijgt er een fitte werknemer voor terug, die lekker in zijn/haar vel zit. Door de vermindering van (chronische) pijnklachten loopt het ziekteverzuim. De werknemer krijgt meer energie, en een verbeterde mentale gezondheid. Daarbij versterkt het sporten met collega’s het teamgevoel.

LOCATIE

• Heeft u als bedrijf een eigen locatie waar sportlessen gegeven kunnen worden?
• Laat Sport in Business een sportlocatie regelen!
• Ga voor trainen in de frisse lucht, en sport buiten.

TRAININGSFREQUENTIE

Het aantal gewenste trainingen per week/maand is geheel naar wens van het bedrijf. Uiteraard kan Sport in Business hier een adviserende rol in spelen.

TRAININGSDUUR

• 30 minuten
• 45 minuten
• 60 minuten

MATERIALEN

Sport in Business levert alle benodigde materialen. Zowel de werknemer, als de werkgever heeft hier geen kosten, of omkijken naar. Indien de werknemer op den duur bijvoorbeeld eigen bokshandschoenen wil aanschaffen, is dit mogelijk via de webshop.
0