Zeeplokaal

Het geeft energie en het werkt goed voor de teambuilding

Bij het Zeeplokaal wordt er zeep op ambachtelijke wijze gemaakt. Oprichtster Thijske begon in 2017 vanuit haar eigen keuken, maar vond al snel een atelier in Utrecht. Daar worden alle zepen met de hand gemaakt. Met een stijgend aantal bestellingen is het flink aanpoten en vooral een hele leuke tijd om bij het Zeeplokaal te werken.
Hoeveel personeel is er in dienst bij het Zeeplokaal?
Bij het Zeeplokaal werkt Thijske, ondersteund door een aantal onmisbare vrijwilligers.
Hoe vaak traint het Zeeplokaal met Sport in Business?
Elke twee weken op de dinsdag aan het einde van de werkdag.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met het Zeeplokaal?
We gaan altijd voor een combinatie van kracht en conditie. Bij de ene training ligt de nadruk meer op krachttraining, bij de andere training weer meer op conditie. Dit is wat het meest aanspreekt op het moment. Het lijkt ons ook leuk om een keer te boksen. Het is fijn dat het snel schakelen is met Sport in Business, dus dit kan zo geregeld worden..
Wat betekenen de tweewekelijkse trainingen voor jou? 
Het is een fijn moment om met iedereen buiten het atelier te bewegen en je gedachten te verzetten. Het geeft energie en het is goed voor de teambuilding. We merken aan elkaar dat je in een andere omgeving weer nieuwe inspiratie krijgt en opgeladen naar huis gaat. Soms is het moeilijk om in hele drukke tijden vrij te maken voor sport, daarom is het fijn dat je dit moment met zijn allen hebt. Het staat vast in de agenda’s, dus dat maakt het laagdrempelig.
Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Absoluut! Wij zijn enorm te spreken, en zien op korte termijn mooie resultaten.

“Sporten is essentieel in je dagelijkse leven. Om dit aan te bieden aan je werknemers of vrijwilligers getuigd van goed werkgeverschap. Het wordt bij het Zeeplokaal enorm gewaardeerd. Het is leuk om je collega’s in een andere omgeving te zien”.

Thijske Noordhoek – Owner Zeeplokaal.nl

0