KERST- & NIEUWJAARSSPECIAL

Vier de kerst- of nieuwjaar periode, op sportieve wijze, met je collega’s!

In de laatste maand van 2019, en de eerste maand van 2020, presenteert Sport in Business: de Kerst- of Nieuwjaarsspecial. Een 45 tot 90 minuten durende thema-training die volledig in het teken staat van de Kerst of Nieuwjaar. Een sportieve Kerst vieren samen met collega’s? Fit het jaar uit knallen? Of juist een frisse sportieve start maken, en meteen werk maken van die goede voornemens? De Kerst & Nieuwjaarsspecial van Sport in Business biedt garantie voor: uitdaging, teambuilding, motivatie, plezier, een hoop zweet, en natuurlijk… oliebollen en champagne!
Sport in Business presenteert in december de Kerstspecial, en in januari de Nieuwjaarsspecial. De 45 tot 90 minuten durende training kan inhoudelijk worden afgestemd . Fitboksen, circuittraining of een bootcamp? Stevige training, teambuilding? Wij leveren maatwerk.
Sport in Business geeft het team event op locatie. Uiteraard gaat dit in overleg met het bedrijf. Van te voren wordt er op basis van het aantal deelnemers een gepaste locatie gezocht. Het team event kan zowel binnen, als buiten plaatsvinden. Sport in Business verzorgt alle benodigde sport materialen (bokshandschoenen, trapkussens e.d.), en aankleding van de kerst- of nieuwjaarsspecial.
Het team event is te boeken vanaf 45 minuten. De maximale duur van het team event is 90 minuten. Het maximaal aantal deelnemers aan het team event is 50 medewerkers. Er is geen minimum aantal deelnemers.
Een team event boeken, met het thema Kerst of Nieuwjaar? Meer weten? Neem dan contact op met Sport in Business via info@sportinbusiness.nl of bel naar: 0683920894.
Bekijk hier de flyer.
0