LIVE HOME WORKOUT

Start, breek, of eindig de dag met een Live Home Workout van Sport in Business!

Samen Live! Sporten met Sport in Business vóór, tijdens, of na werktijd is de perfecte aanvulling op de werkdag van iedere werknemer. Wordt er thuis gewerkt? Dan kunnen de collega’s in de lunchpauze Live! stoom afblazen. Of liever aan het einde van de dag zodra de laptops zijn dichtgeklapt. De fitte werknemer die lekker in zijn/haar vel zit toont een hogere arbeidsproductiviteit, en kan beter met werkdruk en stress omgaan. Daarbij versterkt het sporten met collega’s het teamgevoel.

LIVE!

Sport in Business biedt Live! Home workouts aan voor het hele bedrijf. De workouts worden gestreamd via: Microsoft Teams, Google Meet, Skype, Bluejeans of Zoom. Met de Full HD Stream camera is de kwaliteit van beeld en geluid maximaal.

TRAINING

De Live Home Workout met Sport in Business wordt volledig aangepast naar de wensen van het bedrijf. De inhoudelijke training kan variëren van boksen tot circuittraining, of een stevige bootcamp. Ook de trainingsintensiteit wordt aangepast naar de wensen van het bedrijf, evenals het fitheidsniveau van de werknemers. Zowel voor niet-sporters, als ervaren sporters zijn de home workouts een echte uitdaging.

TRAININGSFREQUENTIE

Het aantal gewenste trainingen per week/maand is geheel naar wens van het bedrijf. Uiteraard kan Sport in Business hier een adviserende rol in spelen.

TRAININGSDUUR

• 30 minuten
• 45 minuten
• 60 minuten

MATERIALEN

Voor de Live Workouts zijn er behalve sportkleding, water, en een handdoek geen extra materialen nodig. Wel geven we altijd de mogelijkheid extra materialen te gebruiken zoals bokshandschoenen, (lichte) dumbells of een buikspiermatje. Dit is niet noodzakelijk. Indien de werknemer op den duur bijvoorbeeld eigen bokshandschoenen wil aanschaffen, is dit mogelijk via de webshop.
0