TradeTracker.com

“Fittere medewerkers presteren meer”

TradeTracker is een performance marketing netwerk. Nederlandse vestiging wordt voornamelijk vertegenwoordigd door sales- en accountmanagers. Deze staan in contact met de adverteerders (vaak webshops) en de publishers (veelal websites) die middels het TradeTracker platform de promotie op zich nemen. In de afgelopen tien jaar is de organisatie uitgegroeid tot marktleider met een netwerk van ruim 2000 adverteerders. De werknemers van TradeTracker zijn soms letterlijk de schakel tussen de adverteerders en duizenden publishers. Een uitdagende job waarin veel van je wordt verwacht. Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en een sterke wil zijn nodig om in dit vakgebied succesvol te kunnen zijn, en worden.
Hoeveel personeel is er in dienst bij TradeTracker.com?
Bij TradeTracker werken ruim 200 werknemers verdeeld over 15 (internationale) kantoren. Bij het hoofdkantoor in Almere werken +/- 50 werknemers.
Hoe vaak traint TradeTracker.com met Sport in Business?
TradeTracker.com traint onregelmatig met Sport in Business. De trainingen vinden eens in de zo veel tijd plaats op de vrijdag middag van 17:00 – 18:00 in plaats van de vrijdagmiddagborrel. Sport in Business faciliteert de locatie voor de trainingen op vijf minuten rijden.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met TradeTracker.com?
De trainingen met TradeTracker.com zijn gefocust op conditie, uithoudingsvermogen en discipline. Boksen op de bokszak, en trainen met eigen lichaamsgewicht staat centraal. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan teambuilding en samenwerking tijdens het sporten.
Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Ik zou het trainen met Sport in Business absoluut aanraden aan andere bedrijven. Je merkt een groot verschil tussen collega’s onderling als er wordt gesport. Daarnaast activeert het sporten ook andere eigenschappen als discipline en doorzettingsvermogen wat goed van pas komt in het werk wat we doen.

Trainen met Sport in Business is een intensieve, maar hele fijne manier van sporten. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau, en je wordt (on)bewust aangespoord je grenzen op te zoeken en te verleggen. Dankzij het sporten ben ik mij energieker gaan voelen. Natuurlijk is mijn uithoudingsvermogen toegenomen maar ook mijn stressniveau is afgenomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik ook aan het einde van de dag nog energie heb om door te gaan en dat ik minder prikkelbaar ben”.

Humphrey Wolfgang – Senior Accountmanager

Style switcher RESET
Color settings
Color1
Color2