TradeTracker.com

Trainen met Sport in Business is een intensieve, maar hele fijne manier van sporten

TradeTracker is een performance marketing netwerk. Nederlandse vestiging wordt voornamelijk vertegenwoordigd door sales- en accountmanagers. Deze staan in contact met de adverteerders (vaak webshops) en de publishers (veelal websites) die middels het TradeTracker platform de promotie op zich nemen. In de afgelopen tien jaar is de organisatie uitgegroeid tot marktleider met een netwerk van ruim 2000 adverteerders. De werknemers van TradeTracker zijn soms letterlijk de schakel tussen de adverteerders en duizenden publishers. Een uitdagende job waarin veel van je wordt verwacht. Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en een sterke wil zijn nodig om in dit vakgebied succesvol te kunnen zijn, en worden.
Hoeveel personeel is er in dienst bij TradeTracker.com?
Bij TradeTracker werken ruim 200 werknemers verdeeld over 15 (internationale) kantoren. Bij het hoofdkantoor in Almere werken +/- 50 werknemers.
Hoe traint TradeTracker.com met Sport in Business?
TradeTracker zet Sport in Business op verschillende wijzen in. Regelmatig organiseert TradeTracker een internationale opleidingsweek voor salesmanagers. Uit verschillende landen komen de nieuwe collega’s naar het hoofdkantoor in Almere om opgeleid te worden tot salesmanager. Het sporten met Sport in Business is onderdeel van dat trainingstraject. De deelnemers starten hun dag vroeg met een sportsessie van 45 minuten. Sport in Business faciliteert de locatie voor de trainingen op vijf minuten rijden.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met TradeTracker.com?
Bij deze sportsessies maken we een vertaalslag van de werkvloer naar de trainingen waarbij de focus ligt op: uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, discipline en teambuilding. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan samenwerken en vertrouwen. Al deze factoren zijn namelijk even essentieel om succesvol te worden in de job.
Image

Video: TradeTracker in training met Sport in Business

Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Ik zou het trainen met Sport in Business absoluut aanraden aan andere bedrijven. De connectie tussen het werk en het sporten is voor ons heel belangrijk. Dit willen wij graag terug zien komen in de sportsessies die wij organiseren met Sport in Business.

Trainen met Sport in Business is een intensieve, maar hele fijne manier van sporten. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau, en je wordt (on)bewust aangespoord je grenzen op te zoeken en te verleggen. Ondanks het uiterste wat er van je gevraagd wordt, worden de sportsessies heel goed ontvangen door de deelnemers. Ik ben enthousiast!”.

Rob van Bergen – Sales Director

0