BYVAR.com

Wat is begonnen als een try-out, valt nu niet meer weg te denken uit onze werkweek

BYVAR.com is dé webshop voor zowel heren, dames alsook de kids om er modieus en gestyled bij te lopen, voor een gepaste prijs. BYVAR.com is uniek door de collectie die elke week wordt aangevuld met de nieuwste, hipste items. Twee keer per week, op woensdag en zondag, lanceert BYVAR.com een nieuwe collectie, en staat er een grote groep (trouwe) volgers te springen om weer een bestelling te plaatsen. Door de hoge omloop in collectie, en het groot aantal dagelijks terugkerende bestellingen, is de werkdruk aanzienlijk. Zowel de inkoop-, logistiek-, als de marketingafdeling moeten elke dag op scherp staan. Eveneens voor de grafisch vormgeving die twee keer per week de nieuwe collectie moet fotograferen, en opmaken ligt de werkdruk hoog.
Hoeveel personeel is er in dienst bij BYVAR.com?
Bij BYVAR.com werken +/- 15 werknemers
Hoe vaak traint BYVAR.com met Sport in Business?
Om de week te breken traint het team van BYVAR.com één keer per week met Sport in Business op de woensdag, op een locatie in Amsterdam Noord. Deze trainingen vinden direct na werktijd plaats om 17:00.
Wat voor trainingen doet Sport in Business met BYVAR.com?
BYVAR.com geeft de voorkeur aan bokstrainingen, maar we wisselen zo nu en dan af met wat krachttraining. Met het team, wat alleen maar uit meiden bestaat, werken we elke week aan hun bokstechnieken, uithoudingsvermogen en spierconditie. Toen we van start gingen met deze trainingen sportte weinig van de kantoormeiden. Inmiddels heeft iedereen een mooie conditie opgebouwd.
Wat betekenen de wekelijkse trainingen voor jou? 
Voor het team vind ik deze sportactiviteit op de woensdag heel belangrijk. Je merkt dat er echt behoefte aan is, en dat iedereen ernaar uit kijkt. Gedurende de week wordt er hard gewerkt, en staat eigenlijk iedereen non-stop onder druk. Het sporten is een heerlijke uitlaatklep, en daarnaast versterkt het het teamgevoel.
Zou je het trainen met Sport in Business aanraden aan andere bedrijven?
Ik zou dit zeker aanraden aan ieder bedrijf. Voor ons heeft het sporten alleen maar goed gedaan. Iedereen zit lekker in haar vel, en er hangt een goede sfeer op kantoor. De lessen zijn leuk, en laagdrempelig. Elke week zie je mensen weer vooruitgang boeken.

“Sommige weken ben ik heel weinig aanwezig op kantoor door afspraken. Dan zie ik op woensdag weer het hele team bij het sporten, dat is top! Wat is begonnen als een try-out, valt nu niet meer weg te denken uit onze werkweek”.

Owner ByVar.com

0