BEDRIJFSUITJE

Start, breek, of eindig de dag met een bedrijfstraining van Sport in Business!

Een sportief bedrijfsuitje versterkt de band tussen collega’s, en zorgt voor een goede sfeer.  Samen sporten met collega’s is een unieke, en originele manier van teambuilding. Het is goed voor de sfeer op de werkvloer, maar ook voor het lichaam. Daag uw werknemers uit om het maximale uit zichzelf te halen!

LOCATIE

• Heeft u als bedrijf een eigen locatie waar een sportieve training plaats kan vinden?
• Laat Sport in Business een sportlocatie regelen.
• Ga voor een training in de frisse lucht!

TRAINING

Een sportief bedrijfsuitje met Sport in Business wordt volledig aangepast naar de wensen van het bedrijf. De inhoudelijke training kan variëren van fitboksen, tot circuit-, loop-, of weerbaarheidstraining, of een stevige bootcamp. Ook de trainingsintensiteit wordt aangepast naar de wensen van het bedrijf, evenals het fitheidsniveau van de werknemers. Wenst het bedrijf dat er flink gezweet wordt? Of moet de focus liggen op samenwerking? Zowel voor niet-sporters, als ervaren sporters is een bedrijfsuitje met Sport in Business een uitdaging.

TRAININGSDUUR

• 30 minuten
• 45 minuten
• 60 minuten

TEAMBUILDING

Zorg dat uw werknemers (meer) vertrouwen in elkaar krijgen, en laat ze door middel van een uurtje sporten dichterbij elkaar komen. Indien gewenst past Sport in Business de gehele training aan op teambuilding, met als uitgangspunt: een hechter team.

MATERIALEN

Sport in Business levert alle benodigde materialen voor een bedrijfsuitje. Zowel de werknemers heeft hier geen kosten, of omkijken naar.